Katter som har flyttet og hvorfor!

Min andre skogkatt var Julia:

CH Grünerløkkas Julia Magnusdotter NFO d 22/kastrert. Vekt 7 år gammel 5,3kg

Født: 14/11-2001

Julia har et fantastisk lynne og er en medium-stor jente med herlig pelskvalitet. Hun er mor til mitt andre halvrasekull og mitt andre og fjerde rasekull. Hun er en tøff jente med ben i nesen og vet hva hun vil. Det er ingen tvil om at hun er toppsjef i flokken!

Hun er også "vennen" min. Vi prater sammen, går tur sammen og krangler sammen :-) Hun er bare så spesiell og god!

Julia begynte å bli veldig gammel og det syntes på henne. Hun skrantet sakte men sikkert og til slutt var det riktigste å la henne få vandre. Takk Julia for et langt og godt liv sammen med din artige personlighet og med deg fikk jeg mine første kull. Vil alltid finnes i mitt hjerte.

 

B-kull | D-kull

Flere bilder

Grünerløkkas Julia M. historie

  Stamtavle

Sønnen etter Lysdis:

 (N)Skaujentas Dagild NFO d 09 22Vekt 12 uker 1,8kg

Født: 22/10-2011

Sårt savnet!! Dagild kom som et lysglimt når jeg var på nippet til å legge ned mitt skogkattoppdrett. Med sitt fantastiske temperament tok han en selvfølgelig plass i mitt hjerte og har siden og vil alltid være der. Sjokket var stort da jeg plutselig etter vakt kom hjem og oppdaget ham død. Jeg så at noe satt fast i halsen på ham og han var blitt kvelt. Sorgen er smertefull.....han er nok den katten jeg har vært aller mest glad i så lenge jeg har hatt katt...

Det føles bittert urettferdig......

(N)Skaujentas Dagild`s Historie!

En vakker og klassisk skogkattgutt! Kraftig med flotte lengder og med en flott substans. Han har et vakkert maskulint utrykk, sterk hake og lovende pelskvalitet. Han har en nydelig farge og et vakkert mønster. Lang hale. Store ører med bred base som sitter der de skal og perfekt trekant og en nydelig profil. Han er så god og snill, verdens beste temperament. Han har fullstendig stjålet hjertet mitt!

Det blir spennende å se hvordan Dagild vil utvikle seg!

Hjertet mitt :-))

GSD 4 Normal fordi begge foreldrene er negative.
F2-kullet | H2-kullet | G2-kullet Flere Bilder!   Stamtavle

 

Sønnen til (N)Skaujenta`s Ædda NFO fs 09 24.

 S*Säterjentan`s Gibson NFO ns 24 Vekt 14 uker 2 kg

Født: 5/5-2012
Gibson fikk en infeksjon som utløste diabetes. Desverre oppdaget veterinærene det for sent. Hans blodsukker var så høyt at han var nesten bevisstløs. Han fikk derfor slippe..

Lånes sparsomt ut!

Gibson er en drøm for meg!!! Han er sønnen til Ædda fra meg og hun er det eneste barnet etter Mamma Mia som går videre i avl som jeg vet om. I tillegg er Æddas far Zion og det er jeg svært glad for. Jeg får to vakre katter i en og samme kattunge :-) Hans far er utrolig vakre store flotte S*Nenya`s Sherlock Homes JW. Han er rålekker og det er jo et bare positivt! Gibson har et harmonisk hode med bra hake. Nydelig look og med enorme ører og tufser. Han er utrolig kraftig med lovende kropp og pelskvalitet og et nydelig sølv fra sin mor.

TUSEN takk Irene for at jeg fikk lov til å kjøpe tilbake et avkom etter Ædda!!!

 

 

GSD 4 Normal fordi begge foreldrene er negative.
I2-kull | J2-kull | k2-kull! Flere Bilder!   Stamtavle

 

Datter etter Vesle Per Prins, fra hans siste kull:

 (N)Stiv Kuling`s Emmeli NFO ns 09 Vekt 1 år 3,7kg

Født: 8/5-2011
Virre forsvant ut ifra min veranda som var nettet inn. Hun kom seg ut via et lite hull og siden har jeg ikke sett henne. Min nabo sa han så henne nesten nede ved motorveien og da må hun ha vandret langt. Jeg kommer aldri til å finne ut hva som har skjedd henne og det er tungt. Jeg savner henne.....

En nydelig og lovende skogkattjente! Kraftig med flotte lengder og med en god tyngde. Hun har et lovende utrykk, bra hake og pelskvalitet i tuvikling. Lang hale. Store høye ører med bred base, rette linjer og spisse som sitter en aningen høyt per dags dato. Lovende trekant og en lang nydelig profil. Hun er en kosete og snill og travel jente. I henne har jeg fått tilbake både Fjonet og Tassen sine linjer. Egentlig hadde jeg tenkt på en gutt, men hun her var bare ment å komme til meg. Jeg fikk nesten hysterisk anfall når Brita sa at en av jenten i kullet var solgt og da skjønte jeg at det var der hjertet mitt lå.

Dette var Vesle Per sitt site kull og jeg er såå glad for at jeg har fått et avkom etter han tilbake :-))

Tusen takk Vibekke/(N)Stiv Kuling`s for denne herlige jente!!!!

Det blir spennende å se hvordan hun vil utvikle seg!

GSD 4 Normal fordi begge foreldrene er negative.
Rakk aldri å få noen kattunger! Flere Bilder! Stamtavle

 

 Her er min  nye vakre avlshann Zion:

DK*Toonscat`s Zion NFO es 09 23 Født:  2 Februar 2009

Zion var en snill og god gutt. Han fikk en litt uvanlig reaksjon på det å bli kastrert og på toppen av det fikk han store problemer med sin mage. Det var ingenting å gjøre og han fikk sovne stille inn. 25/6-2012 savner deg ...

Han er  en lovende og nydelig ung gutt. Gleder meg til å se hvordan han utvikler seg hans kullsøsken i et tidligere kull ble alle utrolig flotte og vakre. Så det er lov å håpe :-))  Vakker  trekant med lang rett profil og fin hake. Vakkert look og fantastiske ører. Bra benstamme og fine lengder. Kunne ønsket litt kraftigere dekkpels. En veldig snill og god gutt, men litt sjenert. Sunn og frisk hannkatt!

Tusen takk Pia og Henrik Børgesen for at jeg fikk lov til å gi denne vakre kremsølvgutten gutten et nytt hjem! Og jeg som sa at jeg ikke skulle ha en rød gutt......

Jeg har kjøpt han sammen med Brita/(N)Tingoskattens, Eva/(N)Migotos og Guri/(N)Guri Malla`s. Han vil i utgangspunktet ikke bli lånt ut til noen, men kun brukt i våre oppdrett. Han trivdes ikke så veldig godt som fertil hannkatt og det ble derfor bestemt at han skulle få bli kastrat.

Han er testet fri for GSD 4/Vekt 3 år 6,3kg
V-kull | Æ-kull | A2-kull og 1 kull hos (N)Guri Malla`s og 1 kull hos (N)Tingoskatten`s! Flere bilder! DK*Toonscat`s Zion sin historie! Stamtavle

 

En ny frøken i hus Patricia:

 S*Asphagen`s Patricia NFO ns 09. Vekt 3 år 6,5kg

Født: 28/8-2007
Fjonet ble akutt syk og sovnet stille inn i armene mine 4/12-2011. Hun fikk en kraftig infeksjon i munnen og klarte ikke å spise (hun hadde et svært alvorlig tilfelle av FORL) og det var ikke mye å gjøre...savner deg vennen min!!

Dette er en liten råtass!!! Hun er ikke redd for noe!! Spaserte bare rett inn og ga blaffen i alle fresende katter. Hun bare malte og begynte å leke med en gang. Hun er alt jeg håpet på! Kraftig med flotte lengder, vilt årvåkent utrykk, sterk hake og lovende pelskvalitet. Fin trekant, men kunne vært litt lengre i hodet. Rett profil, men kunne rundet litt mer på toppen av hodet. Hun har medium ører som er fine i formen og sitter bra, men kunne vært satt litt bredere. Litt tufser har hun også. Lang hale med hvit haletipp, sterkt sølv og lover til å bli en stor jente. Hun er så benete og hengslete med en herlig personlighet. Det blir spennende å se hvordan hun vil utvikle seg! Hun har alt fått mange kallenavn som Fjantefjon, Pipet, skravla, gullefjon og rampen. Enda et nytt navn og det er propell :-))

GSD 4 Normal fordi begge foreldrene er testet negative.
P-kull | T-kull Flere Bilder! S*Asphagen`s Patricia sin historie! Stamtavle

 

Min fjerde skogkattjente ble Breeze:

S*Special Blend Breeze Evaflowin NFO a 22/kastrert. Vekt 6 år 5,2 kg

Født: 21/12-04
Jeg har mistet hjertet mitt....min drømmejente....jeg har ikke ord ......jeg er knust av sorg...

Hun sovnet inn i armene mine. Etter at hun ble kastrert ble hun urenslig og sannsynligvis innkontinent for urin. Dette er den værste avgjørelsen jeg har tatt noen gang...

 

Breeze er en min drømmejente! Jeg har ønsket meg en blåtabby jente eller gutt med sterke kvaliteter lenge. Breeze er en herlig jente som bare maler og maler og vasker alle hun ser. Hun er svært leken og har bare smeltet inn i familien her. Hun er en kraftig jente med store poter og god kroppstyngde og supre lengder. Hun har et vakkert hode med flotte ører. Hun kunne hatt bedre profil og sterkere hake. Hun har gitt fantastiske avkom!

Hun har utviklet seg til en vakker stor dame og har gitt 4 supre kull. Nå har hun pensjonert seg og skal bare kose seg :-))

Testet GSD 4 Normal

H-kull|I-kull | O-kull | Å-kullet

Flere bilder S*Special Blends Breeze Evaflowin Historie Stamtavle

 

 Her er min  nye vakre avlshann Classic:

S*Just Catnap`s Classic NFO ns 03 22. Født:  14 Mai 2008

Tassen fikk en merkelig reaksjon på kastrering. Men etter hvert trodde jeg at det hadde gått seg til og såret hadde grodd fint derfor lot jeg han gå ut en tur. Det gikk fint og han var så glad for å være ute igjen, men 3 dagen kom han ikke igjen. Jeg har lett og lett og det er forferdelig å ikke vite hva som har skjedd med ham. Dette kommer alltid til å plage meg....og han er savnet!

Han er  en lovende og vakker ung gutt. Gleder meg til å se hvordan han utvikler seg.   Flott trekant med lang rett profil og sterk hake. Vakkert look og fine ører. Sterk benstamme og fine lengder.

Tusen takk Kerstin Kristiansson for at jeg fikk lov til å gi denne vakre sølvgutten gutten et nytt hjem!

S*Rockringen`sDaddy Cool NFO n 02 er testet negativ så da er det bare hans mor igjen.

Hans foreldre er testet for GSD 4 frie. Derfor Classic også er negative/Vekt 12 mnd gammel 4,5kg
P-kull|R-kull|T-kull| 1 kull hos (N)Adelrosens Flere bilder! S*Just Catnap`s Classic sin historie! Stamtavle

 

Vakre barnebarnet mitt Ramsey:

 S*ildrasie`s Ramsey NFO n 09 23.

Født: 6/2-2009

Den 23 Oktober 2009 fikk Ram sovne inn. Han sovnet stille inn med hodet på brystet mitt. Jeg har mistet verdens godeste gutt. Gutten som gikk rett i hjerteroten min... Verden føles bittert urettferdig!!

Jeg savner deg Ram......

Ram døde av infeksjon/tørrFIP i magen og det var ingenting å gjøre!

Jeg prøver å jobbe med de samme linjene over tid. Og nå har jeg vært så heldig at jeg har fått kjøpt tilbake etter den linjen jeg trodde jeg hadde mistet. Det er linjen etter Trollet som jeg kaller henne, eller det hun heter CH (N) Satyr`s Zita. S*ildresia`s Ramsey er Trollets oldebarn og sønnen til (N) Skaujentas Jordis NFO f. Han er en nydelig gutt! Han har en vakker trekant og kraftig fin kropp. Flotte lengder, fint utrykk, sterk hake og lovende pelskvalitet. Lang hale og lover til å bli en stor gutt. Store ører som sitter der de skal og jeg tror han har noen små tufser. Hans far en den vakre og flotte gutten S*Just Catnp`s Chad. Han er en snill og leken gutt. Det blir spennende å se hvordan han vil utvikle seg med tiden!

Tusen takk Lena for at jeg fikk kjøpe denne vakre gutten tilbake  :-))

Testet GSD 4 Normal/Vekt 4 mnd ca 2,7kg
U-kull! Flere Bilder! S*ildresia`s Ramsey historie! Stamtavle

 

 Min andre skoghannkatt er Lynx!

HCM-neg, Fevl-neg, Fip-neg S*Restless Lynx NFO a 09 23 Født: 4 januar 2005

Den 3 Mai fikk Lynx sovne inn. Jeg har mistet godgutten min. Jeg kan ikke fatte at han er borte det gjør så vondt!!

Lynx hadde en kreftsvulst i magen og det var ingenting å gjøre!

Lynx har en spennende stamtavle og sterke, gode kvaliteter som mine jenter trenger! Han er dessuten rett og slett en vakker gutt med lovende størrelse, benstamme og hode! Og det viktigste verdens herligeste temperament! Han er  godgutten min!!!!

Medeier er Siv Monica Johansen og hun har oppdrettet (N)Josimo`s.

Se på Lynx sine avkom!

Lynx sine avkom:

G-kullet og H-kullet hos meg og 1 kull hos medeier (N)Josimo!

Han fått 1 kull på 5 kattunger hos S*Restless med GIC Liljans Älva NFO ns 22.

Flere bilder! S*Restless Lynx Historie! Stamtavle