Skaujenta`s Kastrater!

 

 Vakre gutten min etter Einunn fra min eget oppdrett:

DK*Vikat`s Starkad NFO as 03 22 Født:19 Novemder 2013

Jeg ville ha noe tilbake fra sølvlinjene mine etter Eir og meldte derfor raskt interesse når kullet til Starkad ble født. Det var absolutt ikke meningen å kjøpe en gutt men Rattatosken( Starkad) var bare utrolig flott og han ble også

Norges BESTE Ungdyr i kategori 2 i 2014

Han ble oppkalt etter ekornet i norrøn mytologi han løp opp og ned klatrestativet som en gal akkurat som ekornet gjorde for de norrøne gudene i det hellige treet Yggdrasil.

Han er en utrolig ekstrem og vakker gutt. Svært sterk teknisk med en vakker  trekant, fantasisk profil og fin hake. Vakkert look og fantastiske ører som er ENORME!!! Medium benstamme. Lang kropp og høy på bena velproposjonert. Flott pelskvalitet med lange kraftige dekkhår. Nyyydelig sølv.

Tusen takk  Katrine Schjødt for at jeg fikk lov til å kjøpe denne drømmen av en skogkattgutt!!!!

Han er fri for GSD 4 gjennom sine foreldre!
Kull hos (N)Alneskatten`s | S*Utblicken`s | (N)Guri Malla`s | (N)Vargskogen`s og hos meg V2-kullet Flere bilder! Stamtavle

 

 Gromgutten Hokus:

IC S*Miss Mikku`s Hokus Pokus NFO n 02 Født:  9 Mai 2011

Denne gutten tok det meg hele 3 sekunder å falle totalt og fullstendig for!! Fikk hjertebank bare av å titte på bildene av ham. Utrolig nok var han av en 12 ukers alder ennå ikke solgt og heldige meg fikk  muligheten. Han har ALT jeg har drømt om i en hannkatt og til jentene mine.

Han er  en utrolig lovende, rå, ekstrem og vakker gutt. Svært sterk teknisk med en vakker  trekant, flott høyde på hodet, lang rett profil og fin hake. Vakkert look og fantastiske ører som er ENORME!!! Svært lovende benstamme og kropp. Svært lovende pelskvalitet med lange kraftige dekkhår som allerede dekker ryggen hans. Supert temperament og sunn og frisk. Spennende stamtavle med nye linjer! Ja hva mer kan en ønske da????

Tusen takk Lilly Åkesson for at jeg fikk lov til å kjøpe denne drømmen av en skogkattgutt!!!! Jeg lover å gi ham et trygt og kjærlig hjem :-)))

Han er fri for GSD 4 gjennom sine foreldre!
Hokus skal få møte Katla hos meg. Flere bilder! S*Miss Mikku`s Hokus Pokus sin historie! Stamtavle

 

Datter etter gutten min Isak Lysdis:

 (N)Skaujentas Lysdis NFO  f 09. Vekt 2 år 4,9kg

Født: 22/1-2008

Hun er en herlig jente med mange gode kvaliteter, lang og høybent med et teknisk hode som er helt utrolig. Supre ører og nydelige farger. Super lang hale.  Hun kunne hatt bedre pelskvalitet og kanskje litt kraftigere.

Hun har gitt meg noen av mine fineste avkom. Hun er nå 10 år gammel og det er på tide at hun får pensjonert seg og bli kastrat :-)

Testet GSD 4 Normal
L-kull | D2-kull! Flere Bilder! Stamtavle

 

Datter etter Trultemor:

 (N)Skaujentas Øygunn NFO n 09 Vekt 2 år gammel 4kg

Født: 11/10-2010

En vakker og skarp jente! Medium kraftig med flotte lengder, men med en flott substans. Hun har et fantastisk utrykk, god hake og super pelskvalitet. Lang hale har hun også så dette er en lovende jente. Store ører med bred base som sitter der de skal og perfekt trekant og en nydelig profil. Hun er så god og snill, rampete jente.

Det blir spennende å se hvordan hun vil utvikle seg!

Rampejenta :-))

Jeg beholdt henne fordi jeg ønsket en GSD 4 fri datter etter trultemor.

Testet GSD 4 Normal.
N2-kull og E3-kull! Flere Bilder! Stamtavle

 

Julias barnebarn Edamer:

S*Aromas Edamer NFO fs 09 22. Vekt 4 år og 7,5kg og fet

Født: 18/3-2006

 

Jeg har lenge ønsket et avkom tilbake fra Julia sitt d-kull. Dette var et svært vakkert og vellykket kull. Det kom ingen muligheter etter Dovre, men etter hans bror Dreng dukket det opp et vakkert kull. Dreng NFO ds 09 22 ble parret med en vakker dame med en spennende stamtavle nemlig S*Aromas Tosca NFO ns 09 22. Når kullet var lagt ut på planer var jeg raskt ute med å melde interesse og snille Birgitta sa at jeg kunne få velge aller først i kullet. Når kullet ble født falt jeg med en gang for Edamer. Jeg ba om å få tenke meg litt om, men jeg var og ble helt fortapt i denne lille vakre jenta!

Hun har et utrolig vakkert hode med en fantastisk profil og et vakkert ekte skogkattutrykk. Hun har stor, flotte velplasserte ører og en god hake. Hun har bra pelskvalitet med vakker ren sølvfarge og en superlang hale. Hun har utrolig flotte lengder og rette sterke ben og det viktigste et super gemytt!

Tusen takk Brigitta Ånger/S*Aroma`s for denne vakre jenta!!!

Testet GSD 4 Normal

L-kull | R-kull  | V-kull

Flere bilder S*Aromas Edamers historie! Stamtavle

 

Datter etter gutten min Iver:

 (N)Skaujentas Nanna NFO g 09. Vekt 2 år 5 kg

Født: 27/8-2008

En deilig jente! Med sitt morsomme utseende og herlige farger. En skikkelig flekkepadde. Medium kraftig med en lang kropp og flott høyde på bena, herlig utrykk, medium hake og super pelskvalitet. Kunne ønsket litt lengre hale. Hun er allerede en stor jente. Store ører, men kunne hatt mer base på dem. De har store tufser og hun en nydelig trekant med rette linjer og en eksellent profil Hun er så god og snill personlighet. Det blir spennende å se hvordan hun vil utvikle seg! Hun har mye av både sin mor Alva og sin far Iver i seg.

Spennende jente :-))

 

GSD 4 Normal fordi begge foreldrene er negative.
S-kull  | Y-kull Flere Bilder! (N)Skaujentas Nannas historie! Stamtavle

 

Datter etter IC (N) Skaujentas Heike. Janne Kristin:

  IC (N)Tingoskattens Janne Kristine NFO n 03 23. Satt på superlionchip og skal kastreres senere.Vekt 2 år 4,8kg

Født: 30/6-2008

Denne kombinasjonen mellom Heike og Tingeling ble akkurat så fantastisk som jeg "fryktet". Hun er en drøm!!! Kraftig med flotte lengder, herlig utrykk, nydelig profillinje og en vakker trekant, medium hake og super pelskvalitet. Lang hale og er blitt en stor jente. Enorme ører med store tufser! Og med en god og snill personlighet. Det blir spennende å se hvordan hun vil utvikle seg! Hun er oppkalt etter en flott dame nemlig Ann Kristin som har oppdrettet av Bjørnsletta(N) Hennes mamma er Tingeling av Bjørnsletta(N)

Tusen takk Brita for denne utrolig vakre jenta!

Testet GSD 4 bærer/HCM normal januar 2013
Ø-kull! Flere Bilder! (N)Tingoskattens Janne Kristines historie! Stamtavle

 

 Min tredje skoghannkatt ble Isak!

Isak av Borgund(N) NFO d 09 22/kastrert. Vekt 3 år gammel 7,1kg Født: 6 juni 2006
Ja jeg legger alltid vanvittige planer over mange år. En del av mine planer var å kjøpe en rasetypisk, kraftig hannkatt som kunne tilføre klassisk hode, utrykk, ører, bredde og kraftighet. Det ble Lynx. Men i neste ledd ønsket jeg en hannkatt som kunne forsterke alt dette OG tilføre masse lengder. Jeg fant han hos Inger Lise Refsnes. Denne gutten, Isak er bare et under!!!!

Han har alt slik jeg ser det. Hodet, utrykk, benstamme, tyngde, leeeeeeeeengder overalt, store ører med base, rett plasserte ører, bredde, hake, profil, pels og halelengde. Han har til og med litt tufser og ikke minst et herlig gemytt. Hva mer kan en ønske seg.....vel det er vel ikke mer???

Tusen takk Inger Lise for denne drømmen av en katt!!

Testet GSD 4 normal/HCM normal januar 2013

Isak sine avkom:

I-kull, K-kull, L-kull og M-kull!

Flere bilder! Isak av Borgund(N) Historie! Stamtavle

 

                  

Min tredje skogkattjente ble Zita:

CH Satyr`s Zita NFO f/kastrert. Vekt 5 år gammel 5kg

Født: 19/2-2003

Trollet har blitt en jente med flotte lengder og hode, med en utrolig  pelskvalitet. Hun finner på mye trollete spillopper. En av hennes yndlingsleker er å sette seg på hodet til de andre kattene og når de våkner med snuten i hennes rumpe løper hun som en svart pil av før de får tak i henne. Hun er kjælegrisen i flokken. Nesten slitsomt kjælen og skal helst ligger rundt halsen min og siklet renner tullejenta mi!!

 

E-ull | G-kull

Flere bilder

Satyr`s Zita historie

Stamtavle