Skaujenta`s Hannkatter!

 

 

 Her er min  nye store flotte gutt Pino fra Tyskland:

Pino von Adeloga*D NFO as 09 22 Født:  4/7-2015

Lånes ut til passende damer!

Jeg har lett en stund etter en gutt med nye linjer og sølv. Jeg "snublet" ved en tilfeldighet over denne nydelige gutten og falt veldig for ham.

Han er  en lovende, ekstrem og vakker gutt. Et flott trekantet hode, kunne hatt mer høyde på hodet, lang rett profil og fin hake. Vakkert look og store, spisse ører som siter litt høyt. God  benstamme med veldig flotte lengder på ben og kropp. Super pelskvalitet med lange kraftige dekkhår som dekker ryggen hans. Supert temperament og sunn og frisk. Spennende stamtavle med nye linjer! Vakkert sølv.

 

Han er fri for GSD 4 gjennom sine foreldre! Vekt 1 år gammel 6,9kg
E3-kull Flere bilder! Stamtavle

 

 Her er min  nye store og råe gutt:

N*Niaskogen`s Oberon NFO a22 Født: 29/1-2015

Lånes ut til passende damer!

Åh for en råtass av en gutt. Det gnistrer av ham . Hans far er utrolig vakker.

Han er en stor, muskuløs massiv gutt. Perfekt trekantet hode, kunne hatt mer høyde på hodet,  rett profil-linje med en dipp og litt svak hake. utrykk som det gnistrer av og medium store ører, med rette linjer og spisse, brede i pasen og sitter veldig. Meget sterk  benstamme med veldig flotte lengder på ben og kropp. Veldig god pelskvalitet. Fantastisk temperament og sunn og frisk. Spennende stamtavle med nye linjer!

Tusen takk Synnove Skogen Karsten for at jeg fikk lov til å kjøpe denne råtassen av en gutt!!!!

Han er fri for GSD 4 gjennom sine foreldre! Vekt litt over 1 år 7,3kg
F3-kull Flere bilder! Stamtavle

 

 Nok en vakker gutt fra Tyskland:

Nimrud Keshdy de Maison Blanche*F NFO es 24 Født: 29/1-2017

Lånes foreløpig ikke ut!

Jeg skrev med Christian og vi diskuterte farge og andre ting. Jeg syns kullet til Nimrud er helt fantastisk, men visste at alle var reservert. Under en "chat"  på nett en dag fortalte han at en av gutta ville bli ledig og det ble Nimrud. Han visste ikke helt hva han skulle gjøre og hvor han skulle selge ham. Jeg spurte om han var villig til å selge til Norge hvorpå han spurte om jeg ville ha ham. jeg ble veldig overrasket og etter å ha summet meg litt så sa jeg selvfølgelig JA. Han er en drøm av en katt!!!

Nimrud er en lovende og vakker gutt. Jeg vet ikke hva en skulle ønsket bedre på ham bortsett fra at han kunne hatt tufser. Supert temperament og sunn og frisk. Super stamtavle med kjente linjer! Vakkert sølv.

Thank you so much Christian Samy for this absolutly lovely boy!!!

Han er fri for GSD 4 gjennom sine foreldre!
Ingen kull enda Flere bilder! Stamtavle