Skaujenta`s oppdretter siden 2001!

Julie Aastorp

Adr; Berger Vestre, 2410 Hernes.

 Mob; 97953463

Klikk på Bea som baby for å sende mag en mail!

 

Mitt navn er Julie Aastorp og jeg har nå flyttet til Berger Vestre rett øst for Elverum. Ca 12 mil nord for Oslo. Jeg bor på et lite småbruk og håper på å få bygd en løpegård etter hvert . Jeg jobber som sykepleier i akuttmottaket på Sykehus Innland på Elverum.

Jeg har to søstrer Katrine som bor i Oslo og Suzannah som bor i Sarpsborg.

Min søster Suzannah Thorstensen og meg som nusser på en av mine avkom.

 

Jeg fikk min første katt gjennom dyrebeskyttelsen Oslo Omeng. Det ble min villkatt Cante. Det hele startet med at jeg skulle gå på Dyrenes Dag på Hellerudsletta.  Der var det en katteutstilling. Jeg og min søster ble så fascinert at vi meldte oss på på neste utstilling i Oslo med våre huskatter. Jeg likte rasene Main Coon og Norsk skogkatt veldig godt og bestemte meg for NFO. Etter mye leting ble "jeg lurt til å kjøpe en sølvjente" av Sissel Helle Jørgensen. Plutselig sitter jeg nå her i dag med 8 jenter , 3 gutt, 5 kastrater og en huskatt. 

Jeg har nå startet skogkattoppdrett som heter Skaujenta`s. Mine mål er å oppdrette sunne, store og godlynte kattunger. Å jobbe for at neste generasjon skal bli bedre etter standarden ser jeg på som en selvfølge, men jeg syns at i dag har man en tendens til å fokusere for mye på hode/standarden og "glemmer litt" størrelsen og lynnet til katten. I dag så brenner jeg for rasen og sitter i skogkattringen sitt styre. Det er et spennende arbeid å jobbe for Norges nasjonalrase!

(N)Ella-Elvira og meg på utstilling. Hun er 6 måneder gammel.

Jeg har 8 skogkattjenter , 3 skogkattgutter, 5 kastrat og en huskatt. Jentene er  Julia, Zita, kalt Trollet i hverdagen, Breeze, Edamer kalt Edda, Mamma Mia, Nanna, Lysdis, Alva, Janne Kristin kalt Trulte, Katla og Patricia kalt Fjonet, og guttene Isak , Zion, Kalvin og Classic klat Tassen, og til slutt husgutten Tacan, kosegutt . Jeg hadde en villkattgutt som heter Cante DOM lh a 22, men han lever ikke lenger. Jeg savner villkatten min sårt! Cante har en litt spesiell bakgrunn og han var min første katt. Go`gutten min Lynx mistet jeg helt plutselig våren 2007. Det var et sjokk og et savn jeg tror jeg aldri kommer til å komme over....

Hvordan alle mine katter endte opp hos meg og deres historie står på linken Kattene.