Skaujenta`s katter på fòr!

 

 Dame fra mitt eget oppdrett

(N)Skaujenta`sUndra NFO f 09 22 Født:  18/8-2014

Hun er en kraftig jente med medium lengder. Et flott trekantet hode, fantastisk profil og hake. Skarpt utrykk og store, spisse ører som sitter flott. Lang hale. Super pelskvalitet med lange kraftige dekkhår som dekker ryggen hennes. Supert temperament.

 

Han er fri for GSD 4 gjennom sine foreldre!
D3-kull Flere bilder! Stamtavle

 

 Gutt fra mitt eget oppdrett

(N)Skaujenta`s Baune NFO n 22 Født:  ?

Lånes ut til passende damer!

Han er en vakker gutt som jeg valgte å beholde mye på grunn av hans farge og mønster. Han har arvet sin fars fantastiske varme tone og utrolige mønster. I tillegg har han mange sterke kvaliteter.

Han er  en lovende vakker gutt. Et flott trekantet hode, flott høyde på hodet og en lang rett profil og medium hake. Vakkert utrykk og store, spisse ører som siter flott sin alder. Veldig god benstamme med veldig flotte lengder på ben og kropp. Fortsatt baby pels, men begge foreldrene har super pelskvalitet så jeg renger med han vil også få det. Dekkhår som  har begynt å kommer over ryggen hans. Glad gutt, men litt forsiktig av temperament. Sunn og frisk. Spennende stamtavle på mins mor side med polske linjer!

 

Han er fri for GSD 4 gjennom sine foreldre!
Ingen kull ennå Flere bilder! Stamtavle

 

 Gutt fra mitt eget oppdrett

(N)Skaujenta`s Æsulv NFO n 02 Født:  ?

Lånes ut til passende damer!

Jeg kalte han for styggen når han var liten og navnet ble sittende. Navnet er ikke vindt ment, men jeg håpet han var "den stygge andungen" . Alt var ute av proposjonert og med et skarpt gult blikk så hjalp ikke det. men han har vokst seg inn i dette og blitt en rikgtig så lott gutt.

Han er  utrolig grov massiv gutt. Et flott trekantet hode, kunne hatt mer høyde på hodet, lang rett profil og god hake. Skarpt utrykk og store, spisse ører som sitter flott. Utrolig kraftig benstamme med veldig flotte lengder på ben og kropp. Lang hale. Super pelskvalitet med lange kraftige dekkhår som dekker ryggen hans. Supert temperament.

Han er fri for GSD 4 gjennom sine foreldre!
Ingen kull ennå Flere bilder! Stamtavle

 

 

 Dame fra mitt eget oppdrett

(N)Skaujenta`s Eir NFO fs 09 11 Født:  ?

Hun er  utrolig vakker dame med et fantastisk sølv. Et flott trekantet hode, kunne hatt litt mer høyde på hodet, lang rett profil og god hake. Skarpt utrykk og store ører som sitter flott. Kraftig benstamme med veldig flotte lengder på ben og kropp. Lang hale. Kunne hatt litt kraftigere dekkhær. Supert temperament.

 

Han er fri for GSD 4 gjennom sine foreldre!
E2-kull Flere bilder! Stamtavle