Skaujenta`s Hunnkatter!

 En dansk dame etter en frøken fra meg (N)Skaujentas Olaug Oline:

D*Shadowpaw`s Woillow NFO as 03 22 Født: 10/5-2016

 

Jeg ville så gjerne ha noe tilbake etter Olaug Oline og når dette kullet kom så falt jeg pladask for Willow. Hun minnet meg sånn om en av mine hjertekatter Breeze. derav kallenavnet hennes Bris.

Hun er  utrolig kraftig og litt kompakt ung dame. Et flott trekantet hode, med en flott lang rett profil og medium hake. Skarpt utrykk og store, spisse ører som sitter flott med stor tufser. Utrolig kraftig benstamme med medium lengder på ben og kropp. Lang hale. Kunne hatt litt kraftigere pelskvalitet men har lange dekkhår som dekker ryggen. Fantastisk temperament. Kommer meg alltid i møte i døren.

Tusen takk  Charlotte Jønsson for denne herlige sprudlende kjælne jenta!!

 

Han er fri for GSD 4 gjennom sine foreldre!
Ingen kull enda! Flere bilder! Stamtavle

 

 En polsk dame:

Evita Vendellek*PL NFO f 03 24 Født: 21/3-2014

 

Jeg så et kull Karolina hadde som jeg syns var helt utrolig flotte. Den ene skilpadden i kullet så jeg var ikke solgt ennå og spurte derfor om jeg kunne få kjøpe henne, men Karolina hadde bestemt seg for å beholde henne selv. De to jenten Karolina behold ble begge JW med tiden.

Senere oppdaget jeg at kombinasjonen var så vellykket ar hun ville gjenta den. Jeg var raskt ute med å melde interesse på en jente og fikk førstevalget og det var jeg utrolig takknemlig for!!!  Og når Evita ble født så var det henne jeg falt for!

Hun er kraftig og litt kompakt ung dame. Et flott trekantet hode, med en flott lang rett profil med super høyde på hodet og pannen, og medium hake. Skarpt utrykk og store, spisse ører som sitter flott med med nittesmå tufser. Super benstamme med medium lengder på ben og kropp. Lang hale. Kunne hatt litt kraftigere pelskvalitet men har lange dekkhår som dekker ryggen. Snill og god tdame.

Thank you so much Karolina Laskowska for this beautiful girl!!!!

 

Han er fri for GSD 4 gjennom sine foreldre!
B3-kull! Flere bilder! Stamtavle

 

 En norsk dame faktisk he he:

(N)Guri Malla`s Undis NFO n 09 Født: ?/?-2016

 

 

Jeg så et kull Guri som var helt utrolig flotte. De var utrolig kraftige og store for alderen. Jeg var på besøk for å se på Krapylets første kull og hvordan de utviklet seg. Det måtte jeg jo som "bestemor". Jeg fikk ikke kullet til Guri ut av hodet og når jeg var på beøk igjen senre var Undis fortsatt ledig og for en kroppe, hodet og jente. Den største frøkna jeg har sett på hennes alder. Så vi ble enig til slutt om at istedenfor parringsavgift så "byttet" vi parringsavgift mot Undis. Undis har også en helt unik stamtavle med katter du ikke finner noe andre steder. Olendorff Egil Skallagrimson tror jeg ikke finnes inne 3 ledd på noen stamtavler i dag!!!

Hun er en enormt kraftig og stor ung dame. Et flott trekantet hode, med en flott lang rett profil med super høyde på hodet og pannen, og medium hake. Skarpt utrykk og store, spisse ører som sitter flott litt høyt. Super benstamme med flotte lengder på ben og kropp. Lang hale. Fantastik kraftig pelskvalitet men har lange dekkhår som dekker ryggen. Snill og god dame.

Tusen takk for denne utrolige dame Guri Eggen!!!!

 

Han er fri for GSD 4 gjennom sine foreldre!
Ingen kull ennå Flere bilder! Stamtavle

 

 

Datter etter Åslaug:

 (N)Skaujenta`s Ærlia NFO n 03 24 64

Født: ?/?-2015

Jeg måtte beholde noe etter Åslaug og og da ble det denne flotte jenta :-)

Åslaug er en medium stor jente. Velproposjonerte i kropp og lengder med medium benstamme. Super velproporsjonert trekant med rett profil men flott høyde på hodet og en god hake. Vakkert utrykk. Store ører som sitter som sitter fint perfekt med enorme tufser. Virkelig en super pelskvalitet og lang hale!

Hun har en artig fargefordeling!

 

 

GSD 4 Normal fordi begge foreldrene er negative.
F3-kull! Flere Bilder!

Stamtavle/Pedigree!

 

Datter etter Hokus Pokus:

 (N)Skaujenta`s Sigrund NFO n 02 21 64

Født: 18/8-2014

Jeg måtte beholde noe etter Hokus Pokus og og da ble det denne flotte jenta :-)

Sigrun er ganske stor jente. Velproposjonerte i kropp og lengder med medium benstamme. Super velproporsjonert trekant med rett profil men trenger litt mer høyde på hodet,bra hake. Vakkert utrykk. Store ører som sitter som sitter fint. Virkelig en super pelskvalitet og lang hale!

Hun har en artig frgefordeling!

 

 

GSD 4 Normal fordi begge foreldrene er negative.
F3-kull! Flere Bilder!

Stamtavle/Pedigree!

 

Datter etter Snuppa:

 (N)Skaujenta`s Øivor NFO n 09 24

Født: ?/?-2015

Jeg måtte beholde noe etter Snuppa og ville samtidig gjerne beholde noe etter N2-kullet. Natt fikk et kull hos meg før han flyttet og denne nydelige jenta måtte bare bli :-)

Øivor er mediume stor jente. Velproposjonerte i kropp og lengder med sterk benstamme. Super velproporsjonert trekant med rett profil og flott høyde på hodet med bra hake. Nydelige øyne som det gnistrer. Store ører, med noen svære tufser, som sitter som sitter fint. Flott pelskvalitet og lang hale!

 

 

GSD 4 Normal fordi begge foreldrene er negative.
F3-kull! Flere Bilder!

Stamtavle/Pedigree!

 

En vakker rå jenta:

N*Stiv Kuling`s Kylie NFO f Født: 10/5-2016

 

Hennes mor (N)Tingoskatten`s Villemo er en av de fineste jentene jeg vet om og når anledningen bød seg og dette ville bli Villemos siste kull så slo jeg til

Hun er  medium kraftig med veldig flotte lengder. Et flott trekantet hode, med en flott lang rett profil og medium hake. Skarpt utrykk og medium store, spisse ører som sitter fint. Lang hale. Perfekt pelskvalitet men enormt lange dekkhår som dekker ryggen sidene og nedover bena. En bestemt dame som vet hva hun vil :-)

Tusen takk  Vibekke Buch Ullaug for denne tøffe jenta!!

 

Han er fri for GSD 4 gjennom sine foreldre!
Ingen kull enda! Flere bilder! Stamtavle

 

Datter etter Gibson:

 (N)Skaujenta`s Ingelin NFO n 24 Vekt 1 år gammel 3,7kg

Født: ?/?-2014

Ei rå jente som er som et lite skogstroll. Hun ser ut som om hun hører hjemme i skogen.

Ingelin er mediume stor jente. Velproposjonerte i kropp og lengder med sterk benstamme. Super velproporsjonert trekant med rett profil og bra hake. Nydelige øyne som det gnistrer. Store ører, med noen svære tufser, som sitter som sitter fint. Flott pelskvalitet og lang hale!.Raggete pels.

 

 

GSD 4 Normal fordi begge foreldrene er negative.
F3-kull! Flere Bilder!

Stamtavle/Pedigree!

 

Ny jente med nye linjer:

 DE*Belmini`s Rising Sun NFO n 24 Vekt 1 år gammel 4,3kg

Født: ?/?-2015

Herlig jente! Jeg har fulgt henne og kullet hennes siden de ble født. De var så nydelige og når jeg besøkte Roswitha så måtte jeg bare ha Risi, som jeg kaller henne.

Risi er en stor jente for sin alder!!!Lovende lengder og flott benstamme. Lovende velproporsjonert trekant med rett profil og bra hake. Nydelige øyne. Store ører med noen små tufer som sitter som sitter fint. Super pelskvalitet og superlang hale! Veldig varm i sin farge. Artig stamtavle og ikke minst et deilig temperament!

Tusen takk Roswitha for denne nydelige og gode jenta!

 

GSD 4 Normal fordi begge foreldrene er negative.
Ingen kattunger ennå! Flere Bilder!

Stamtavle/Pedigree!

Datter til godgutten min Dagild og Torine:

 (N)Skaujentas Fryd NFO f 09 22 Vekt 10 uker gammel 1,7kg, 4 mnd 3 uker 3kg

Født: 18/3-2013

En utrolig historie på denne jenta. Hennes mamma (N)Skaujentas Torine solgte jeg til en dame på Hamar som hadde et lite oppdrett. Hun omplasserte Torine uten at jeg visste om det. Torine sin mor mistet jeg til min store sorg plutselig. Torine sin far ble plutselig borte en dag og er aldri blitt funnet. Det gjør vondt å ikke vite hva som har skjedd med ham. Etter disse to fantastiske kattene har jeg ingenting igjen. At de skulle bli så brått borte hadde jeg aldri trodd.

En dag ringte Brita meg og sa at det var en annonse på en katt ute på finn.no og hun var sikker på at det var Torine. Jeg sjekket og det stemte. Jeg tok kontakt med damen som eide henne på det tidspunktet. Hun måtte omplassere henne forklarte hun, og jeg fikk gjerne overta henne. Jeg ble så glad!!!! Hun hadde da et halvrasekull som bare måtte få bli gamle nok først og flytte. Vi holdt kontakten hun var en trivelig dame! En dag ringte hennes mor meg. Hun var blitt funnet på kjøkkengulvet av sine 2 små barn død. Forferdelig jeg får gåsehud.....hun lurte på om jeg kunne hente Torine med en gang og det gjorde jeg selvfølgelig!!!

Dermed via dramatiske omstendigheter kom Torine tilbake til meg. Hun er en en god og snill jente, men går ikke inn i flokken min så bra så jeg må finne et nytt hjem, men bestemte meg for å benytte anledningen til 1 kull og valgte da den gutten hjemme hos meg som var gammel nok og kunne kompansere hennes svakheter nemlig Dagild :-) Jeg fikk 2 fantastiske kattunger som er alt jeg kunne drømme om :-))

Fryd er en stor jente for sin alder!!! Lovende lengder og suuuper benstamme. Lovende trekant med suuper profil, bra hake. Nydelige øyne. Store ører med små tufser som per dags dato sitter perfekt. Kunne vært litt sterkere i ytterlinjen og litt spissere i formen. Fantastisk pelskvalitet og lang hale! Flott fargefordeling.

GSD 4 Normal fordi begge foreldrene er negative.
F2-kull! Flere Bilder!

Stamtavle/Pedigree!

 

Ny jente med nye linjer:

 S*Toema`s Cecilia NFO f 24 Vekt 5 1/2 måned gammel 3,3kg

Født: 24/7-2012

Herlig jente! Jeg har fulgt henne og kullet hennes siden de ble født. Hele veien vært imponert over deres størrelse og utrolig benstamme. De var så nydelige og jeg ble forundret over at ingen hadde kjøpt dem. Så ble de 3 mnd og sukk så fantastiske, meeen jeg skulle ikke ha en katt til...så ble de 4mnd og så 5 mnd...og pokker heller tenkte jeg og spurte Brita om hun ville være med en tur og se på jentene. Da hadde de rukket å bli 6 mnd. Herregud for noen flotte kropper. Tunge masive jenter. Søsteren Cissi er enda kraftigere og er bare råå, men det var Cecilia jeg falt for og følte det stemte med. Likte det at hun ahr litt mer å gå på og litt mer lengder og litt sterker ører. Tenk 6 mnd og neste 3,4 wow!!!!

Slik vurdere jeg henne 6 mnd gammel: Stoor jente for sin alder!!!Lovende lengder og suuuper benstamme. Lovende velproporsjonert trekant med suuper profil, bra hake. Nydelige øyne. Store ører med noen små tufer som per dags dato sitter litt høyt. Kunne vært litt sterkere i ytterlinjen og litt spissere i formen. Fantastisk pelskvalitet og superlang hale! Herlig fargefordeling :-) Artig stamtavle og ikke minst et deilig temperament!

Tusen takk Eva Ahlström/S*Toema`s for denne nydelige og gode jenta!

 

GSD 4 Normal fordi begge foreldrene er negative.
Y2-kull! Flere Bilder!

Stamtavle/Pedigree!

 

 

Datter etter gutten min Isak Katla:

 CH (N)Skaujentas Katla Humle NFO  f 22. Vekt 2 år 4,9kg

Født: 22/1-2008

Hun er alt jeg håpet på i denne kombinasjonen! Kraftig med flotte lengder, herlig utrykk, medium hake og fantastisk trekant, men hun kunne hatt litt sterkere profil. Lang hale, super pelskvalitet og ler blitt en stor jente. Hun er så benete og hengslete med en god og snill personlighet. Bare elsker ørene hennes, men hun kunne hatt litt mer tufser:-)) Det blir spennende å se hvordan hun vil utvikle seg! Hun har alt fått kallenavnet Humle fra Hanne som var forvert til k-kullet.

På 5 utstillinger har 3 dommere sagt at de gjerne tok henne med seg hjem. En dommer skrev bare EX på alt, en annen skrev at hun var outstandig og hadde en utrolig størrelse. En annen skrev bare hun er perfekt mer er det ikke å si. Hun har uten unntak alltid vært i panel på hver eneste utstilling og på flere fått stemmer. Jeg er så stolt så stolt over denne jenta så jeg håper dere tilgir meg at jeg skryter litt :-))

Testet GSD 4 Normal
U-kull | G2-kull! Flere Bilder! Stamtavle