(N)Skaujentas Frigg NFO ns 03 hunn!

Her lå hun ved siden av meg på klatrestativet når jeg nervøs ventet på svar fra de som var på utstillingen om hvordan det hadde gått. Oi for en helg det ble for hele vennegjengen!! Og både Heike og Hedda bis hver sin dag og Heike SC og Hedda GIC. Det var trist å ikke være der, men en enorm glede å kose og passe på Frigg! Og vel verdt når hun fødte 4 sunne friske vakre kattunger!

Og takk til alle sms`er....:-))

Frigg ville ha selskap hele tiden og nåde meg om jeg flyttet på meg eller skrekk og gru gikk på do....hun kom løpende hylende etter meg .-))

Her er noen nyere bilder av (N)Skaujentas Frigg NFO ns 03 4 år gammel. Bildene er tatt den helgen jeg var jordmor og kattepasser hjemme hos Brita. Frigg skulle nemlig føde når som helst og hun fødte på morgenen etter at disse bildene ble tatt.

Frigg er ikke lett å ta bilder av hun liker det faktisk ikke, men nå var tankene hennes konsentrert rundt fødselen og de kommende småtasserne. Hun fødte et nydelig kull med 3 gutter og 1 jente. Ta gjerne en titt på Britas sitt o-kull. Flotte bilder ligger ute!

Så hva gjør man jo man flytter sengen inn til Frigg slik at en kan passe på hele tiden! Og det var populært. Hun malte og koste seg i sengen med meg .-)) Gromjenta!!

Foto: Julie Aastorp

Her er 2 nye bilder av (N) Skaujentas frigg NFO ns 03 som begynner å sette ny pels. Hun er så flott på bildene! Tusen takk Brita for at du tar så godt vare på Frigg og gir henne et suuupert hjem!!

Foto: Brita Schjervheim

Her er (N) Skaujentas Frigg ns 03 3 år gammel og så vakker! Hun har de grønneste øynene jeg har sett .-)) Hun har nå flyttet til Brita.

Her i armene til Katrine og koser seg!

Foto: Brita Schjervheim

 

Her er (N)Skaujentas Frigg NFO ns 03 1 år gammel og blitt en vakker dame!!

Tusen takk for bildene Anne Line!!

Foto: Anne Line

Frigg 6 måneder gammel og blitt en vakker ung dame!

1 dag!

Foto: Julie Aastorp

 

2 uker!

Foto: Julie Aastorp

 

8 uker!

Foto: Julie Aastorp

 

10 uker!

Foto: Julie Aastorp

 

12 uker!

   

Foto: Julie Aastorp

 

15 uker

 

Foto: Julie Aastorp