(N) Migoto`s Cornelius NFO as 23

Cornelius er en vakker  skogkatt! Han er en stor og kraftig hannkatt. Han er også barnebarnet etter hannkatten min Tutte. jeg skulle egentlig låne en annen vakker gutt, men siden Nanna er en litt forsiktig dame tror jeg det ville ha blitt litt mye for henne første gangen hun skulle parre å reise veeldig langt. jeg var litt bekymret for dette og pratet med Eva Dahl Eide om det når vi var på tur på utstilling i sverige. Og så snill som Eva var tilbød hun meg å låne Cornelius som bor bare 2 timer fra meg.

Etter å få tenkt meg om litt så ville jeg så gjerne låne ham. Jeg tror det er det beste for Nanna og en suuuper kombinasjon! Jeg er så glad og takknemlig for at jeg er en av de heldige som får låne utrolig flotte og vakre Cornelius!!!!.

Tenk å få kombinert Nanna med en slik hannkatt. Det er en drøm!!!!

Tusen takk  til oppdretter Eva og eier Tina marie for at jeg fikk lov til å låne ham til jenta mi!

Han vil forsterke alt som er bra på Nanna som benstamme, størrelse, lengder og godt gemytt. Trekantens rette linjer  og flotte form. Flott utrykk, herlig pelskvalitet og lange haler. Nanna trenger litt større poter og kraftigere ben og Cornelius trenger tufser så de utfyller hverandre helt utrolig bra! Nanna trenger bedre form og plassering på ørene og det har han.

Bilder av Cornelius!

Her er bilder av Cornelius 4 mnd!

Foto:Eva Dahl Eide

Her er flere bilder av Cornelius10 mnd! Så vakker!!!

Foto: Eva Dahl Eide