IC (N) Migotos Alvin NFO n 09 22

Tusen takk for at jeg fått låne Alvin til Breeze!! Han er utrolig og har en fantastisk look og utstråling, og har en spennende stamtavle! Han har en flott klassisk trekant, flotte ører med tufser. Stor tung ung hannkatt med Lengder overalt og sterk benstamme.

Tusen takk til Eva som er oppdretteren av denne fantastiske hannkatten og som er så snill og hjelpsom.

Han er vakker! Eva holder ham på en utstilling.

Flere bilder lenger ned på siden!!!!

Jeg må bare fortelle noe og si tuuuuusen takk til Eva som ga meg en av de snilleste gavene jeg har fått. Jeg forsov meg når jeg skulle hente Breeze hos henne og flau sendte jeg en melding om at jeg måtte reise ned etter kveldsvakten. Det var min fødselsdag og jeg må innrømme at så sliten jeg var etter Alvas laaaangdryge fødsel og så kveldsvakt og deretter skulle reise i 2 timer inn til Oslo for å hente Breeze GRUDDE jeg meg til. Jeg var så sliten at jeg hadde bare lyst til å sette meg ned og grine!

Når jeg blek om nebbet kom ut fra akuttmottaket og skulle til å sette meg i bilen så får jeg en melding av Eva: Ring meg!

Jeg ringte henne og da sa hun jeg er 10 km fra Elverum. Så trøtt som jeg var trodde jeg hun mente at hun var 10 km fra Jessheim der vi skulle møtes. Og jeg tenke å herregud nå får hun laaang ventetid! Så sank det inn....hun hadde kjørt helt til Elverum. Det er jo din bursdag sa hun, så jeg tenke som gave kjører jeg Breeze hjem til deg slik at du slipper 4 1/2 times kjøretur....jeg ble helt stum....jeg takket og jeg kjørte ned på parkering plassen og mens jeg ventet så piplet det en tåre eller to av enorm takknemlighet og litt lettelse.

Der kom Eva, min gode venninne, like blid som alltid, med Breeze i baksetet!

EVA DU ER BARE VERDENS BESTE!!!!!!

Du fortjener minst en rose!!!

 

Foto: Eva Dahl Eide